Hidung tersumbat

Hi mommies ada tip tak nak hilangkan hidung tersumbat baby 2 bulan lebih. Sejak tersumbat nie baby kurang nak menyusu. Risau. Thanks ya mommies.

5 Các câu trả lời

anak saya pon hidung tersumbat g klinik khas utk bayi.. pakar kanak2 dia bg spray utk hidung.. smbil tuu saya kerap sapu baby oil amway tuu kat dada and sapu sikittt je kt area batang hidung dia..Alhamdullilah 3 hari guna tkde dh hidung tersumbat .. ape2 sis rujuk dktor lg better.. 😊

Kalau jumpa dr, dorang bg sterimar.. air garam utk kita sembur dlm hidung, nanti dia akan keluarkan hingus. And boleh jugak try minyak aow, sapu kat hidung n belakang badan. Anak saya alhamdulillah menjadi. Tapi nak sembur sterimar tu struggle sikit haha

1y trước

Dr tunjuk cara haritu.. bedung baby dulu, pastu kita pegang kt tangan n dada dia.. pastu husband sembur.. bilang dlm 10 saat cmtu..tapi tulah saya tak berani buat sorang, kene berdua jugak dngn husband. Kita pegang, dia sembur hehe

Bawak pergi neb..atau sapu ubat kat dada

tersumbat sbb selsema ke?