28w start kira kick

hi mommies ada tak yg sama dengan saya , baby tak berapa nak menendang sangat . Before 28w pun saya tak rasa sgt baby tendang. Memang jarang sangat. Ni dah 28w nurse suruh start kira pun saya blur nk tick camne kalau tak rasa baby tendang . kena baring baru rasa tu pun perlahan je. Kalau bekerja tak rasa langsung. Pening nak tau baby ok ke x dalam perut ni 🥹🥹🥹

11 Các câu trả lời

saya pun sama ,, kalau start bekerja , jarang rasa tendangan dri baby ,