belum bersalin

hello mommies ada tak yg kat sini sm dgn saya due date 21.7 , skrg 39w1d tapi tanda2 bersalin tk da lagi 🥹 org cakap kalau ank first ni kbnykn bersalin awal dri tarikh jangkaan 😆 tapi baby masih syok kat dlm tk nk keluar tak larat dh nak bawa dia jalan tido pun tk selesa dh mngiring ke kanan kiri hahaha ada tk yg sm dgn saya , sbnrnya tak sabar nk jmpa baby tapi dh pujuk pn tak nk jgk dia keluar 😆😆🤣

2 Các câu trả lời

due sama dgn sy. sy baru je selamat bersalin pagi tadi 17/07/2024. sakit contraction naturally datang petang semalam makin kerap start malam tu. finally tak overdue risau juga, sbb anak first awal lagi

2mo trước

tahniah sis ! 🥰

tkde la. sy siap overdue..induce 3x, air ketuban kering pun bby steady lg xmau turun. last2 ikut tingkap juga.

2mo trước

bukak tp slow progress. dh lebih 10 jam drip masih 5cm xblh tunggu tkut lemas.