22 week/Rasa ngilu atau geli dkt ari ari

Hi mommies, ada tak yang rasa ngilu/geli dkt ari-ari stiap kali baby gerak.. Huhu takpe ke ye.. Rasa nak terkencing bila dia gerak2.. 😂 Bahaya ke tak ye or ada kena mengena dengan kedudukan uri ? #ingintahu #firstbaby #2ndtrimester

8 Các câu trả lời

saya pun sama mcam tu..ada rasa ngilu bila baby gerak..nak terkencing pun ada..25 weeks

kan sy pun mcm tu bila dia gerak rasa gerak kat bawah nak kencing rsanya hhehe

tak bahaya pun 22 weeks baby dh nak kepala ke bawah maybe sebab tu ngilu

normal sangat tu, i dulu lagi lah, gelak sikit je terkencing terus😑

Tunggu bila masuk 3rd trimester nanti..... Rsa mcm nk bff dgn toilet

Normal 😂

normal