BAJU NB - 1TAHYN

Hi mommies. Ada tak yang nak baju baby nb/ 0-3m (girl) and ada jugak baju baby boy till 1y. Saya nak bagi kepada yang memerlukan sahaja 🫶🏻 boy banyak size sbb anak dah 2 tahun. Ada romper dia masa baby sekali dua je pakai. Budak nya cepat tinggi . Girl pulak dah turning 2months so baju nb and 03m dah tak muat #bantusharing

4 Các câu trả lời

Saya nak puan, baby saya lelaki macam mana saya nk contact puan ye?semoga ada rezeki baby saya

kalu yg girl ade ke puan semoga murah rezeki puan 0172108436

Salam kak ada lagi ke?kalo ada saya nak

salam, ada lagi tak puan baju baby boy?