Tak boleh makan zincofer

Hi mommies! Ada tak yang mcm saya tak boleh makan zincofer? Mommies makan apa selain zincofer? Obimin okay ke? Saya dah 12w tapi alahan masih teruk😭

2 Các câu trả lời

sama macam saya sis saya ikut tips orang pun still muntahh berterusan smpai pening kepala , ada setengah mungkin ubat tak sesuai dgn kita buat sementara nak tunggu kk punya next appointment saya makan ubat maltofer beli kat farmasi , ubat tuh not bad rasa chocolate just hisap je and nnt dah jumpa kk minta misi tukar kan ubat yeeee🥰