Gatal kaki

Hi mommies. Ada tak yang gatal2 kaki sampai tinggal parut? Ada suggestion tak perlu pantang makan apa/sapu ubat apa selain calamine lotion. Buruk sgt dah kaki😭 Dah tanya dr dia kata normal sbb hormon tapi tak tahan asyik tergaru-garu sampai luka🥺#SeriusTanya

1 Trả lời

mmg calamine lotion saja blh pkai. sy lg la...2 kali pregnant, 2 kali kena gatal2...kaki jgn cerita la..habiss berparut. ni baru la nk stat pkai produk

4mo trước

mmg tak boleh elak ye😭 tak tahan menggaru tu je smpai luka2 hmm