NAJIS MOMMY HITAM

Hello mommies, ada tak yang dekat sini makan MALTOFER CHEWABLE pastu najis warna hitam pekat? risauu laa saya. if yes mmg najis jadi begitu, lega sikit saya mungkin disebabkan iron dalam badan tapi if anda makan iron supplement tapi warna najis normal, then i should be worried now 😢#bantujawab #SeriusTanya

19 Các câu trả lời

excess iron yg badan kita tak serap tu yg akan buat najis gelap. normal tu.

itu normal no need to be worry sbb tu pngaruh vitamin yng kita mkn

mana2 ubat iron memang akan effect pada warna najis kita

Ubat tambah darah semua najis hitam dan najis keras

Normal sbb mkn supplement iron

Normal sbb zat besi

Mmg begitu doc ckp

normal sis...

normal