Perut rasa sakit sangat sampai sesak nafas , tapi sakit nya datang sekejap2

Hi mommies, ada tak sape2 ada rasa macam saya , sakit perut macam pedih , macam kene tarik perut nya .. datang nya sekejap2 tapi kerap .. 1 jam 4 5 kali datang sakit nya .. Saya takada masalah keputihan / kencing kotor .. #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

4 Các câu trả lời

sama la saya pon, hari ni 16w4d saya ada baca itu tanda round ligament pain sbb nk bagi ruang untuk baby membesar. ni stakat yg saya baca, wallahu a'lam

2y trước

oh yeke ? kalau sebab ligamen takpelah .. risau ingatkan benda lain 😅 terima kasih ❤️

samalah kita,risau juga,nk tidur pun risau

boleh check Dr.

lepas kencing sakit x?

2y trước

tak sakit pun .. keputihan saya pun takde masalah ..