Pil perancang

Hi mommies, Ada tak pengalaman makan pil perancang dan apa kesan yang paling ketara? Sebab ada 2-3 orang kawan yang ambil pil perancang semua cakap berat badan akan naik dan bentuk badan payah nak kurus…

1 Trả lời

dah lama ke kawan consume pil perancang tu? saya baru lagi, dalam 1y++, consume pil oralcon, so far okay alhamdulillah. berat okay, period pun okay.

5mo trước

Klu cucuk, ya akan naik berat badan lagi2 klu tak jaga makan, tak exercise. Dia akan naik yg secara tiba2. 🥲