Pil perancang

Betul ke kalau ambil pil perancang/injection, kesannya buat berat badan naik/bentuk fizikal berubah?

2 Các câu trả lời

Ntahlah, yg pasti Sebelum sy pregnant ke 3 nie bdn sy memang naik lps nikah baru.. So perut sy mcm nie jela,😂 Alhamdulillah sy dah start ambil perancang pill, sbb masa 2 anak dulu pun sy ambil jenis pill.. Gipun x ganggu hormon or air susu bdn..

Ikut atas individu, puan. Saya serasi ambil pil perancang dah 2 tahun, berat saya okay je tak naik mendadak, masih macam sebelum pregnant. Takde apa apa kelainan. Period pun okay.