Keputihan

Hi mommies, ada tak mommy kat sinj alami keputihan mase pregnant? Mcm mana nk cegah yea? Blh share tips. First baby😊. #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

hi mommy. biasanya keputihan masa pregnant ni lagi susah kita nak cegah lagi teruk lagi meriah ada la. mommy boleh amal minum/makan yogurt tapi kalau kata keputihan semakin teruk sehingga gatal dan berubah warna kuning kehijauan terus ke klinik dan buat swab eh. mana tau tersangkut gbs. bahaya utk baby

amalkn yogurt plain. kurangkn manis2.