Hamil lagi!

Hi mommies ada tak macam saya baru je bersalin tahun lepas anak pertama 8/9/2022, skrg mengandung lagi dah 4bulan due 21/12/2023. Jangan kecam ye :)

9 Các câu trả lời

saya pun pernah mcm sis hihi, baby baru setahun 2bulan saya dah melahirkan yg ke2, lepas tu baby dua2 susu badan, pernah 1hari tu baby dua2 menangis mnta susu, dah lah time tu suami xde, sya kena lah hadap baring melentang kiri kanan baby menyusu sorang setahun lebih yg sorang baru 2bulan,, stresss time tu allah saja tau tpi alhamdulillah dua2 membesar dngan baik n saling nda mau mengalah😆..

Haha best jugak.. ank sy 1st 11/5/21 2nd 15/9/22 nasib dah ada spasang. Hahaha kalau tak sy pun ok je nk ad lg. walaupun penat. Tapi sbenarnya best ank rapat. Abg sgt matang… ada kawan… jaga adik. Kdg buli adik juga biasa hahahh Tapi best serious. Enjoy ur journey! Goodluck. U can do it 💪🏻

hermm, saya. anak baru nak masuk setahun, dah lekat lagi. kalau ikutkan taknak, tapi rezeki. tapi murung jugaklah bila tahu. masa kakak dia yang sulung pun, baru setahun, dapat anak no 2 yang sekarang ni.

anak sy lahir 10/9 skrg sy tgh usaha no 2 plak 😂 harap² ada la rezeki mcm awk sis. doakan sy.

alhamdulillah rezeki sis🥰 btw sis ada pakai apa apa perancang tak?

Semoga dipermudah sis, enjoy je jgn stress okay!

Insyallah sy doakan ada rezeki nnti

sama dengan saya awak...

Ye sya ☺️☺️