Botol susu newborn jenama Anakku, Fiffy, Pureen

Hi mommies, ada tak kat sini yang beli botol susu newborn 2oz macam tu jenama saya listkan kat atas? Sebab newborn 2oz tu kira cukup lah kan? Nak beli yg mahal2 rasa rugi pulak. Sebab saya ada survey botol susu yg jenis jenama atas tu boleh pakai sampai 6 bulan je sebab jenis material PP. And kita pun pakai kejap je utk newborn 2oz. And botol brand2 tersebut pun tak kurang hebat nya jugak sebab ada wide neck. Rasa bazir kalau beli yg mahal2. Teat pun bukan murah😅 Soalan sekarang, ada tak mommies yg guna brand yang saya list kan tu? If ada, boleh share experience tak? #ingintahu #bantusharing #firstmom #firstmom ##SeriusTanya

1 Trả lời

sy skrg pkai anakku 2oz utk nb 22hari. so far ok saja...tp still bf like usual. pkai botol sbb nk tgk bby minum ebm brp oz

4mo trước

tak tukar. pkai yg sedia ada kt botol tu.