Bersalin di PPUM

Hi mommies! Ada tak dekat sini yang ada experience bersalin di PPUM? Dalam berapa weeks dah kena start booking bersalin ya? Saya dah 21 weeks, masih boleh booking ke atau ada possibility kena reject? #firstmom

3 Các câu trả lời

saya booked PPUM masa pregnant almost 21 weeks . doc KK akan bagi refferal letter utk kita booked . kalau takde risiko .mommy okay baby okay boleh booked bila bila masa selagi kandungan belum sampai 30 weeks .

Hi, mommy. Better awak terus call admin PPUM. Takut lambat tunggu reply dalam ni. PPUM ni kena book awal. Kalau lambat selalunya tak terima dah

sy book hukm guna gl. doctor tempat sy buat surat refer. kne tnye ppum tu prosedur booking mcm mana.