Iberet folic

hi mommies, ada siapa2 yg ade pengalaman ambik ubat iberet folic x? ade yang muntah2 pening tak lepas ambil iberet tu?

2 Các câu trả lời

saya mmg amal iberet dari awal smpi skrg. so far tak pernah muntah walaupun susah telan sbb besar sgt. sy consume sebelum tidur biasanya. HB pun ok. sy tak amalkan vitamin lain, iberet sahaja

Hi sis, I dulu ambik iberet. So far I ok je masa consume iberet. Bergantung pada badan you juga sis ❤️

6mo trước

baik. terima kasih sharing. cik pernah tukar ubat lain ke selain iberet?