Susu apa sesuai?

Hi mommies. Ada sesiapa yg mual setiap kali minum susu? How do u overcome it.. ur sharing is helpful! TQ 😅 #firstbaby

1 Trả lời

sy pnh mengalaminya..last2 sy minum susu frisomum sbb dia xrs susu sgt...rasa madu n vanilla...sy start bli lepas join antenatal class dpt sample dr sana..tgk.lepas try minum xde rs mual dan muntah..saya trus stick pd product susu frisomum.hngga slmt brsalin.. alhamdulillah nk mmbuang juga senang bila minum susu frisomum