Thalasemia carrier

Hi mommies, ad tak kat sini yg talasemia carrier .Baby ok ke lpas lahir. I paranoid je tkut bby knp² 🥺 Xnak fikir tp terpikir jg.. Dahlah hb kite 8-9 je. #pleasehelp #ingintahu

1 Trả lời

kakak sepupu i talasemia carrier. baru je bersalin last week alhamdulillah. tapi every 2 weeks kena gi hospital jumpa pakar, always kena monitor keadaan diri. time pregnant dia sangatlah kerap warded so mmg kena double extra aware keadaan diri sbb ada baby. lagi2, 2nd baby dia stillbirth & 3rd baby gugur. btw, anak sulung dia sihat sangat2. cantik & bijak. jangan risau insyaAllah baby okay lepas lahir 🤍

1y trước

Amin🙏🏻 Terima kasih awak🥰