Bantu jawap?

Hello mommiee..siapa ble bantu listkn jarum baby.. Baby sya bru cucuk untuk 2 bulan.. So next brapa bulan lagi untuk jarum seterusnya?

3 Các câu trả lời

Dlm buku budak pink atau biru tu, cari jadual bahagian depan. Ada list nama jarum yg akan kena bagi & bila akan kena bgi

Boleh semak dalam buku kesihatan anak sis. Ada jadual vaksin dalam buku tu.