Sakit bahagian bawah perut

Hi mommie saya tgh merasa sakit di bahagian bwh perut sekarang ni dr semalam sampai sekarang xblh nk tido adakah ianya tanda2 nk bersalin? Sy xpergi hosp lagi nurse ada pesan kalau rasa sakit pergi hosp terus tp sy xpergi lagi sbab takut doc suruh balik dulu sy due dte 28/4 ni #SeriusTanya #bantujawab #newmom

4 Các câu trả lời

due kita sama...awk dah brsalin ke? 😂 sy pun rsa yg sama mcm awk cuma xde la smpai x boleh tdo..cuma bby mngeras ngn sakit bwah perut mcm cramp tu je tp masih boleh tahan lgi..klau smpai awk tak boleh tdo tu better awk g hosp takut dah ada bukaan..

6mo trước

Xlagi baby nk bg ibunya meraya dulu kut tu xmau kluaq lagi 🤣 ... skang dh xskit sngat dh dia jd sekejap je😅 kalau sakit lagi memnag nk g hosp terus

Due kita sama. Skrg ni pun dah start sakit. Nurse kata kalau perut keras sampai sakit nak terberak tu iye lah kene g hospital. Setakat ni rasa sakit nak kencing je 😅

6mo trước

Itu la dia rasa sakit mcm tu je 😂

Takut doctor suruh balik tu last concern sis. Itu perkara biasa. Yang penting doctor check. Boleh pergi PAC. Kalau taknak pergi PAC, pergi klinik.

6mo trước

Sama-sama

Due kita sama 🤭 , iya mummy saya pun selalu rasa mcm tu. Waktu skrg tak pernah dapat tidur lena.

6mo trước

semoga dimudahkan urusan kita ya 🤲🏻🥺