Weeks tak sama dgn last first day period

Hi mommas. Saya last first day period 8/12. Ikutkan 9w1d. Tapi bila scan dan beta hcg baru 5w, nampak kantung saja. Ada ke jadi kes mcm saya? Should i be worried? Ada yg ckp nanti akan ikut normal weeks balik. Ada yg dah ada experience mcm saya? Saya curious pula. #firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

7 Các câu trả lời

sy last period 11/12 nk dkt je tarikh mcm sis klu ikut last period sampai harini dah 7 minggu 6 hari tp bila scan isnin lepas baru 6 minggu 1 hari. Nampak kantung & jantung berkelip2. Mybe persenyawaaan tu lambat.

2y trước

Ya mungkin persenyawaan tu lambat. Think positive ok..

Tarikh first period awak sama dengan saya, tapi scan baby harini 8w3d, and kalau dekat kk scan dia lambat dalam 3/4 hari, tapi normal je kalau lari seminggu

Sama jugak saya sis. Saya 10w harini, smlm scan baru 8w. Takpe janji baby ada denyut jantung sihat pun dah syukur. Saiz nanti dia berubah

dont worry. sy pun sama fisrt day period 8/12..skrg dah 8week . tapi scan masih 6week. persenyawaan lambat skit. normal je

Semua ibu hamil mmg mcm ni.. Awk boleh search or scroll post y lama² ok

tarikh last first day period awak sma dgn sya tpi sya kira 8w5d😅..

ada. nnati doc akan bg redd ye