Senak di kedua2 rusuk

Hi momies..sy 29w..dh 2hari dua2 rusuk belah atas rse senak..normal ke? Then macamana uolls buat untuk kurangkn rse tk selesa tu? De sapu ubt ke..tak selesa sgt2..

2 Các câu trả lời

sama mcm sya sis msa 29weeks hritu..nk bring kiri kanan pun sakit..cra sya hilangkan sakit tu dgn bernafas je..tarik nafas pnjg2 pstu hembus slow..insyallah kurang skit sakit tu..msuk je 30 weeks sakit tu trus hilang..

baby ke ats la tu..biasa mmg mcm tu sbb sempit..sy pon penah..nnt lama2 ok..