urat halus

Momiesss... Normal ka tu kalau payudara timbul urat2 hijau dan merah.. Pdhal perut x timbul urat punn.. Hmmm nnt lepas bersalin boleph hilang ka tu?

4 Các câu trả lời

Kan breast membesar sbb persediaan untuk susu lps brsalin nty...tu yg timbul urat hijau/ungu..sy siap pakej strechmark lgi kt breast n perut😅 lgi ngeri...tpi hope xde bengkak susu/salur sumbat je laa...haiii smpai demam nty..🤭 skrg dh 36weeks xsabar nk jumpe bby

Normal nnt lpas brsalin akan hlng

Sama sis . Tulah harap lps bersalin hilang

sy timbul urat hijau tu. seram tgk..