ada yg tahu tak?

Momiesss sekalian. Sesape penah dpt result test darah utk Mean corpuscular hemoglobin(MCH)bacaan rendah waktu pregnant? Sebab ape ye jd mcm tu?? tp Hb 12 . Risau pulak sy ?? kena repeat amik darah lagi next week.

2 Các câu trả lời

MCH selalunya diorg syak Thalassemia klu xsilap.. tp selagi hb ok, xda masalh kut.. apapn sa doakn yg trbaik bt sis.. harap pregnancy sis bjln lncar..🙏🙏🙏🙏🙏

5y trước

🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Same la x mampu dah.mcm2 makan .buah delima.jus delima kerang bagaiii pon sama ubat dah tukar zinfocer g..klu nex appoiment x cantik.amik darah lg