10week pregnant

Momiess.. nk tnya normal tak kalau skrg pregnant 10week tp perut kita perasan mengecil dari pregnant 6-8week tu hari? Risau pulak rasa. Sementara nk tngu repeat scan nanti.

2 Các câu trả lời

Mungkin turun berat sebab kurang makan / dah kurang bloating sbb dah hujung first trimester, tapi kalau ada sakit perut cramp / bleeding terus ke hospital yer

2y trước

tq sis

ada rasa sakit ?

2y trước

tak. tapi sejak dua menjak ni kurang makan dan batuk yg buat jadi perut senak