Ingin tahu

Hi momiess nak tanya kalu kita tak dpt nak telan ubat zincofer yg kk bagi bole ke tuka dgn iberet sbb sblm ni pun prnh ambik iberet ok je.. Zincofer je yg tak lalu mkn ii je trus muntah.. Kandungan msuk 12w4d. 2 kali pergi kk hb ok mula ii 14.8 then 12.3 .. #fisrtbaby #DCDATWINS

1 Trả lời

hai mommy. seeloknya kene refer doktor atau nurse dulu sebab ada orang selesa dengan satu jenis ubat tu tapi ubat tu tak boleh topup enough for that person. macam saya,doktor tak bagi saya ambil maltofer instead kena ambil iberet. ha centu. semoga dipermudahkan urusan mommy ❤