Bersalin di HSI, Johor

Hi momies, Nak tanyala, wktu PKP skrg ni husb bole ke teman at dalam lb room & wad ? Kalau amek 1st class agknyee bole tak ya husb temankan ?

9 Các câu trả lời

sya bsalin bulan 6 baru2 ni kat HSI mmg suami tak boleh masuk.suami hantar pun depan pintu dewan bsalin je kat emergency tu somi tak boleh masuk.time tu jgn bawak apa2 beg ya sis just bawak buku checkup dgn pampers je sekeping kita dah bsalin nnti baru suami boleh bawak naik brg kat ward.

4y trước

update : sy da selamat bersalin 😊. dkt hsi lr tk bole msok .. husb bole msok time kte da slamat bersalin, nurse akn call husb bile da slesai. nurse hntr ke wad n husb bole teman kan skjap rsenye dlm 20-30 min mcm tu utk hntr brang ke katil, azan baby, teman ke tnds n makan ..

saya bru lpas bersalin dkat HSI .. dekat lbour room suami xboleh masuk .nti kita akan jmpe suami kita dekat wad shaja .tu pon xbolh lama sgt .suami boleh masuk utk uruskan kita makan mndi smua .lpastu kena kluar .

Yg sy tau, klu government mmg x blh sbb case covid mningkat saban hari n mrisaukan.. Wlaupun 1st class xda pngecualian.. Husb still x blh msuk n tman kat LR

hosp gomen mana2 pn mmg x bole melawat...ada hosp yg bole masok LR je.. ada yg hanta smpai emergency je...ikot hosp..tp melawat mmg x bole...

suami langsung x blh masuk..nk hntar apa2 melalui sekuriti je..betabahla ye mak2 yg melahir bln pkp ni..kna kuàt spy cepàt blik

4y trước

Hakikatnya musim covid-19 dgn xda waktu melawat.. Hrp2 semua urusan kita berjalan lancar..

kalau musim mcm ni , takde hrpan sis utk suami temankn . mlawat pon susah skrg . org smua takut dgn pnyakit skrg ni .

di hsnz Terengganu suami blh temankan dlm LB je.. lain² x blh.. alhamdulillah..

4y trước

skg masih blh

Ttp xbole sb hsptl government..

sy upkan soaln sis..