NAMA BABY

Momies....bole bagi idea nama baby dan maksudnye x... Nk letak pangkal H....pening cari nama...x tau nk ltk nama ape....

11 Các câu trả lời

Huurin-bidadari Huwayn-lemah lembut Huwaynaa-tenang Hilman/hilmin-kelembutan(sifat) Hilfiy-teman Hazma-keteguhan

saya cari nama dekat google je ada banyak nama n maksud yang baik. sampai rambang mata taktahu nak pilih 😂

.. sis try cri nama baby dkt googke. Ade bnyk nama yg ko bole pilih and maksudnya skli.. 😊

sebaiknya carilah nama sunah nabi , dalam google boleh cari senarai nama anak

Bincang dgn parent puan ke. Mgkn diorg blh bg suggestion yg lebih sesuai.

Ank sulung sy nm Humaira Ank kedua nm Hakim Ank ke3 ni..xth nk letak nk apa..

Habib , hasif, hadif, huzaifah Hanan, hannah, hanania, hazirah, husna

Dalam apps ni dah ada nama bayi.. Cuba tengok mana berkenan 😅

Sis boleh rujuk nama2 baby. Ada buku tu dijual d kedai2 buku

Baby boy ke girl?