Hamil jarak dekat :(

Momies yang pregnant jarak dekat ada tips tak untuk maintain positif 😔 Saya memang merancang sendiri (azal), tapi tak berjaya. Baby first baru 7 bulan, ni dah preggy 5w 🥺 First sekali fikir nanti nurse n doctor kk confirm bising sebab taknak amik perancang awal². Second fikir baby sulung, tengah nak membesar, mummy preggy balik pulak 😭 Lepastu fikir nanti orang bercakap. Banyaknya fikir negative 😩

1 Trả lời

Awk jangan banyak fikir. Asalkan suami awk banyak membantu dlm menguruskan anak dan rumah. Nurse dgn doc tu mungkin akan bising sikit tapi lepas ni make sure rancang betul2 ye 😁

3y trước

Sbb dia risaukan awk tak cukup rehat, dalaman kita pun belum betul2 cukup okay, biasa la tu bebel2 sikit 😁