Baby belum engaged/masuk laluan

Hi momies, td check up dgn doc, doc ckp baby tak engaged lg sbb kena VE td so nak tanya kalau baby head blm engaged tu,mesti c-zer ke jawapnya ? Or boleh tak induce dulu before c-zer ? And pelvic kita kecik kata doc ? doc ckp bykkan bjalan tp tiap hari buat deep squatting, exercise pakai birthball dan half hour berjalan juga ni. ? #firstbaby #38weeks

2 Các câu trả lời

Awk cuba squat sambil mandi hot shower... Really works on me sis .... Boleh kurangkan sakit contraction juga #39weeks 3 days masa sy bersalin 🤗

Try banyakka. Jalan itik sis.