Berapa weeks bru npk degupan jantung

Hi momies.. Sy baru msuk 6 minggu preggy.. Berapa lama yer baru npk degupan jantung atau janin?? Sbb sblum ni tak npk. Hanya npk kantung ja dan hb sy rendah..

2 Các câu trả lời

Haritu sya scan masa kndungan 5w6d, dh nmpk kelip2 dlm kantung. Kantung pun dh nmpk tompok yg masih kecik. Sbnrnya bagus klau cek/scan awal to find out how well is your pregnancy.

8w above. repeat scan balik 10 to 11w. sbb ade org 8w pon still xnmpk janin dgn heartbeat lagi.

1y trước

Okay thank u......