Perubahan selepas bersalin

Hi momies semua.. saya baru lepas bersalin.. anak baru masuk 2bulan.. saya nak tanya adakah normal lepas susu badan dh kering payudara auto jadi lembik mcm jelly?😂 betul2 lembik berbeza sgt dari sblm mengandung.. ada tak tips utk bagi tegang dan padat balik? dan besarkan balik? saya stress and rasa down sgt bila payudara jadi kecik dan lembik sebaik je habis susu badan.. Terus rasa tak confident.. please bagi saya tips utk selesaikan masalah ni😭😭#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #Buntu

1 Trả lời

try buat senaman sis. banyak je kat YouTube tu. bagi otot kat situ mantap balik

1y trước

terima kasih sis🫶🏻