cramp perut

hi momies, saya first time pregnant. jadi sedikit overthinking. Sekarang saya 7 weeks peegnant. Normal ke kalau ada mild cramp dekat kawasan ari2 tu. Tp cramp ni on off je. Yg selalunya sakit dengan lenguh pinggang bahagian belakang. Dah jumpa doktor tp doktor kata sbb dia baru nk menempel. Ada ke yg mcm saya? Saya mcm ni start dari 4 weeks prengnat. Kalau awal2 dulu mcm senggugut. Tp sekarang dah berkurang rasa tu.

6 Các câu trả lời

Normal sis. Sy pun rasa benda yg sama. 😊 semoga sihat2 ja kandungan kita smua