airgula kali ke 3

Hi momies , nak tanya saye dah minum air gula kali ke 3 . Sebb berat naik time prenggy . Lepas minum air gula boleh makan ke ? Semntare tunggu 2jam ? #First_Baby #35_wek

6 Các câu trả lời

saya minum 1kali je badan saya naik tinggi jugak ..biasa berat badan naik tinggi dia akan cek tekanan darah je..tak lah sampai minum air gula byk kali

NOPE….. Tak boleh makan @ minum apa2 lg. Awak kena tunggu nurse panggil utk ambil darah dulu ☺️

mmg tak blh,bila awak makan atau minum bila blm sampai 2 jam,tkut gula awak akan naik lagi

3y trước

sya bru² ni pun ada minum air gula,kali pertama.bacaan darah sblm minum air gula 5.0 setelah 2 jam minum air gula 4.9 Alhamdulilah normal

Takboleh makan apa apa lagi. Lepas dua jam, dah check balik gula baru boleh makan.

Xboleh berjlan sngt pon xboleh kena duduk ja takut bacaan gula lari

Kene 3 kli minum air gula ke??

3y trước

Yee sebab berat naik 2kg