lapar

momies nak tanya ,ada tak yang lapar time tengah malam , ? lagipun sya makan ubat waktu malam takut ubat tak bekerja dalam badan pula nnti , tp lapar tu mcm haieshh tb2 buat orng tk tido.

2 Các câu trả lời

Tu biasa sis. Sy kalau lapar time malam2 mtk la husband blikan pape. Tp klu da 2 3 pagi tu mintak husband masak kan roti telur pun da ok. Kesian la husband kena bgn 😄

5y trước

huhu saya sblm nk tidur makan ubat dlu then tb2 lah lapar 🤣

Sama ja ngan sy.. Xkira waktu lpr.. Pnh 4.30 pg bgn mkn sbb lapar sgt2.😄

5y trước

Btl.. Kekdg xthn2 lapar.. Berat pn dh menambah.. G kk kna bising😂