menyusu dan makan babby

hi momies .. baby girl saya 10 bulan 29 hari kalau menyusu selang 3@4 jam minum 4@5oz ja .. momies yang lain ada baby sma jga ka?makan bubur lembek 1 1/2 senduk#seriusnanya #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal. ada je baby yg bila start mkn demand susu berkurang. ada baby demand susu still maintain oz yg sama. ada baby demand susu meningkat walaupon dh mkn. baby awak minum susu fm ke? kalau susu fm kena gap atleast sekurang kurang nya sejam selepas mkn. awak hanya introduce bubur lembik sahaja ka utk baby? makanan lain tak introduce ke?

anak sye dr 6 bln kot memg mnum 4-5 oz gap 3 jam.. skg 11 bln pun sme.. cuma mkn da 3x sehari.. brekfast: oat+buah.. tgh hri n ptg menu nasi.. kdg2 ade bg snacking mcm bubur sum2, puding roti..