ingin tahu

hi momies.. anak skg dah 1thn 7bln.. and currently pregnant 4bln. so anak ptma ni sy intro susu botol 2bln lepas.. skg dah kurang sgt mnyusu badan dan sy notice susu sy pun makin berkurang. the thing is, tiap kali anak susu badan, sy rasa sakit puting.. bila tgk ada putih2 kat puting tu. bila picit dy keluar mcm jerawat. 2-3 hari dy timbul dan sakit balik. tu normal ke dlm proses berhentikan anak menyusu.. breast tak bengkak.. just bhgian puting tu je sakit. minta tlg info yg ada pengalaman anak berhenti susu badan.. terima kasih.

1 Trả lời

Tiada pengalaman. Mungkin ada ibu berpengalaman akan komen nanti