KUNING NEWBORN

Hi momies ada x tips hilangkan kuning baby? Baby baru 6days , Bacaan tinggi sgt kata doktor ...13.17.... klau naik lagi dia kna warded , x smpai hati tgk bby warded... dh kerap kejut dia utk mnum susu tp sehari 3 kali kncing 2 kli je berak , #firstbaby #ingintahu #seriusnanya #firstmom

2 Các câu trả lời

-mandikan dengan buah kundur(rebus buah dan campur dgn mandian bayi) -kerapkan bayi menyusu tiap sejam -beli mandian bayi di kedai cina (paket)