bayi selalu tidur dan jarang nangis (firstmom)

hi momies ada tak yang macam anak saya selama 5 hari dia lahir saya pernah dengar dia nangis dalam 3 kali ja first waktu dia dekat bawah lampu kuning(sejuk sampai terketar ketar badan) second waktu first mandi and third bila kena air nak lap badan dia😫 saya confius sama ada dia masalah apa ii nangis pun xkuat sampai orang cakap alah pelannya suara teqiyak😢 lapaq ka berak ka xnangis langsung kadang kita xtaw dia berak sbb xnangis😓 and selalu sangat tidur maybe sebab kuning dia atas 100 kot tpi yg risau tu bab xnangis tu ja sekian tq

2 Các câu trả lời

baby kuning mmg tdo je sis.. kne kejut 2-3jam.. jenuh nk kejut 😅