Buasir time mengandung

Hi momi2 . Nak tnya. Ada yg pernah kene buasir tk time prggy? Lpastu klau terkeluar dy msuk blik tk? Kene jmpa doktor? #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời
2y trước

tq sis. sy dh bce artikel ni sblm ni. tp sy tkde mslh pembuangan. sy pun pelik knpa dy nk klua. sdgkn sy tk teran pun time berak. mngkin sy suka.tahan berak.😂 sbb ade yg ckp tahan berak pun jdi fktor jgk. sbb jnis sy dh nk berak btul2 bru sy g toilet. sbb sy tknk teran. tkut😭