Cara nk banyak kan susu badan

hello mom2 sekalian, share la tips nk banyak kan susu badan. Kita usaha nk bagi baby full BF tp susah sgt nk banyak kan air susu. Dah beli milk booster mcm2 tp susu mcm tu jg. #newmom #bantujawab #firstmom #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund

2 Các câu trả lời

Milk booster ni tak perlu pun. Kekerapan penyusuan tu yg bagi signal ke otak untuk pengeluaran susu yg cukup. Nak banyak susu nanti over supply. Renyah nak uruskan oversupply susu ni. Elakkan stress. Be a happy mom. Minum air kosong secukupnya. Makan makanan cukup nutrien dan pastikan tambah 500 kalori drpd keperluan kalori wanita biasa. Bersenam.

7mo trước

terima kasih 😊

kalau cara saya , amalkan lobak putih dan snacking buah kurma. inshaAllah banjir br* bangun tidur hehe. lobak putih tu kalau nak sedap buat sup sayur inshaAllah berselera.