Ada ke due sama 21/10 ?? Mommy da shopping apa je utk mom&baby?? Apa je kena bawa g Hosp?

Mom yg da berpengalaman share la brg apa yg penting & tak penting utk mom&baby . Supaya tak silap beli & membazir 😁 ##ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

16 Các câu trả lời

Belum beli apa2 . Ahad ni detail scan baru tahu gender 🥰

sy pun due 21/10.. apa pun tak beli lagi. tunggu scan dulu

2y trước

sy 2hb nie bru scan 😁👍🏻

Sama la tarikh due😊.. Tapi apa pun belum beli lagi.

Saya edd awal bulan 10 tapi tak beli apa pun lagi 😅😂

2y trước

Saya pun awal bulan 10. Sekarang ni excited gi baby expo je. Pastu hari-hari tengok shopee hahahaa. Barang alhamdulillah dah start beli sikit-sikit. Better start beli awal. Just prepare for the worst 😊

Tak beli pape lg😅

2y trước

hahaha slow2 beli pn xpe sis 😁

😊

2y trước

tq mommy 😁👍🏻