Weeks 14 d 4

Hi mom to be semua.. Normal ke kalau berdiri lame cnth mcm tngh masak ke ttbe perut rasa mcm cramp? Time nak tido mlm pun mcm tu kdg kdg rasa mcm cramp.. Normal ke ye? Risau jgk sbb masa first pregnancy dulu takde pulak mcm ni #pleasehelp #advicepls #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

normal jd camtu sbb sis bdiri lama.tp yg x normal kat sini adlh sis berdiri terlalu lama @ duduk terlalu lama.ibu peknen x digalakkn berdri @ duduk terlalu lama sbb akn tmbul mslh2 cam sis alami skrg.so,elakkn bdri @ duduk lama2 tuk elak bnda sama berulang.

2y trước

okey baik terima kasih ye..