hello mummy

hello mom.to be. and mummy... ade x. korang kat sini on insulin. @ ade x cara pemakanan yg sesuai tuk baby agar sihat membesar dengan baik ???

1 Trả lời

Kurang minom/makan manis sis.. Kalu boleh malam stop mkn nasi. @ last mkn nasi pukul 7..mlm lapa minom susu je. Anak first sy gdm. tiap pg minom milo non stop 😂.. Anak second br ni sy try avoid & kebetolan mmg kurang selera mkn nasi. alhamdulillah xde gdm. boleh try. air kosong kene byk

5y trước

tq .. mmg x sentih langsung air manis.. just minum susu anmum je jrg 2.