Scen

Hello mom boleh bagi tau kah ,scen mana klinik yang dokterny best .nak pergi scen tapi risau pulak takut jumpa dokter yang x best ,

3 Các câu trả lời

Lokasi tinggal di mana? Kalau bagitahu lokasi, orang boleh cadangkan. Kalau cadangkan yang bukan dekat tempat tinggal kata jauh. Ada ke scan yang doktor tak best? Tanya je. Tak pernah lagi jumpa doktor makan orang sebab nak scan kandungan.

5y trước

Ooo dkt dgn sy lah. Tp tak ingt pula nama kliniknya. Try je pergi mana2. Doktor ok je

Klu dah 8w+ p mn2 klnk scan pun blh.... Klu d bawah 8w better p klink yg ada doc fertility... Semua doc pun ok..tp klu kena time mood x ok kadang patient yg kena tempias😅😅😅

5y trước

Itulah saya takut jumpa,yang kadang tak bagus punya mood 😁

Scen ke scan?

5y trước

Scan maksd saya 😁