Anak hilang selera makan and kerap sakit

Mom, anak saya kan dah 15 bulan, dia macam hilang selera makan, boleh kata hampir satu hari tak makan pun tak apa asalkan minum susu. Tu pun dia akan meragam and tido memang selalu malam dia punya tido dekat 2-3 pagi. I donno lah nak buat macam mana lagi. Dulu masa before stahun adalah sleep routine and routine makan apa semua, sekarang dah berterabur and i tak tahu macam mana nak mula balik.Macam mana i nak hadap this situation ye. Kadang dah masak 2-3 menu pun dia still tak nak makan. Kesihatan dia pun terjejas sikit sebab tu #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #seriusnanya

1 Trả lời

Tengok mulut dia, ada ulser ke, nak tumbuh gigi ke. Bawa jumpa doktor untuk pemeriksaan sbb puan kata KERAP sakit. Bawa dia bermain di luar , grounding, jalan2 kena sinar matahari pagi utk dapatkan Vitamin D