Darah@lendir #firstmom

Hi mom adakah ini tanda nk brsalin..#firstmom #firstbaby #pleasehelp

Darah@lendir #firstmom
4 Các câu trả lời

good question mommy. yes ini tanda bersalin. jangan panik ya. relax, buat je kerja mcm biasa. just pantau pergerakan baby. kalau rasa baby kurang aktif, terus ke hospital. next, pakai pantiliner n pantau kalau ade leaking air ketuban. kalau leaking or pecah, tngok warna air ketuban. if jernih, okay. if berwarna, terus ke hospital jngan tunggu2. next pantau contraction sis. guna kemudahan contraction tracker dlm apps ni yaa. kalau dh 15 min sesekali, terus ke hospital. semoga dipermudahkan urusan ya

awk dh brp minggu ni..g klinik je trus

2y trước

dh blh stanby tu sis..

tanda bersalin mommy

eya