Perut cramp

Hi mom. Ada tak yang pernah alami situasi sama macam saya? Mom buat macam mana ya? Saya pregnant 17weeks. Selalu jugak rasa cramp2 perut tapi takde bleeding. Buat kerja sikit je perut dah mula rasa cramp tak selesa. Lepastu cepat mengah. Saya tak boleh duduk diam lama lama nanti jadi pening

4 Các câu trả lời

ohhhh cramp maksud awak perut keras eh? lepastu x selesa ya amatkan? sy bru jd last week. tanya kakak sy yg pengalaman, dia kata sbb perut nk membesar. then tya kt misi pn jawapan yg sama. sbb perut nk membesar, perut jd tegang mcm mengah mcm taktau lh x selesa tp bila berehat mengiring Alhamdulillah kurang sakit

Maybe tu sign braxton hicks. Cer study braxton hicks sama tak dengan symptoms puan

10mo trước

dari first trimester lg dah ada. Cuma tak terasa sebab bayi masih kecil. Saya pun dah start rasa sekarang 17 weeks. Kadang2 tiba mengeras. Sampai saya pergi scan. Doakan kandungan kita dua takde pape ye 🤲🏼 selamat sampai melahirkan diwaktu yang tepat. Hehee

awk rasa mcm perut mengeras ke

10mo trước

sama sis. sy week 19. ritu bila nk masuk 17-18 memg mgeras. kadng lepas makan atau tibe2.. tapi kejap je. minum air kosong sis.

Cramp tu memulas ke ?

10mo trước

Ohh tu selalunya baby gerak