Baby 5 bulan demam panas tumbuh gigi pertama

Mohon tips turunkan suhu badan , sy dah jerlung kepala dgn air asam jawa + bunga raya putih , dah bagi ubat ikut masa tapii demam asyik on off 🥹 mohon bantuan mommies 🙏🏻😭#SeriusTanya #bantusharing #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

sy anak demam kasi mndi air lemon je sis .. lemon tu slice je, xyah perah pun .. pastu time mndi lemon tu gosok2 kt celah ketiak leher bdan2 semua kecuali bhgian sulit je .. alhamdulillah 2hari kebah demam ..

Pakai pakaian nipis, mandikan dengan air lemon. Make sure check suhu sejam sekali ye mak. Takut suhu anak tinggi sangat. Kalau tinggi terus pergi emergency ya