Demam dan batuk semasa nak bersalin, bole ke bersalin normal? Ke ada risiko?

Mohon share pngalamn ibu2 yg pernh alami...#ingintahu

2 Các câu trả lời

baru2 ni saya bersalin kawan sebelah katil demam kena czer . kalau pikir2 mcm mana nak teran kan kalau kita demam mesti kita pun tak ada kudrat and lemah. or maybe ada faktor2 lain juga. so ikut nasihat doctor sis. kalau dah dekat2 due ni demam awak g hospital terus takut ctg bby pun drop. at least kat hospital kita dalam pemerhatian

sllu doc akan suruh czer sbb klau bersalin normal time tgh demam or kena covid, nnt boleh berjangkit dkt baby so bahaya. pape ikut je suggestion doc sbb dyeorg tahu ape yg terbaik utk kita n baby. klau ade rezeki jugak dpt bersalin normal alhamdulillah rezeki sis dan anak haaa